2021. 08. 23. - 08:15

Kylie Jenner második gyermekét várja

Kylie Jenner második gyermekét várja

Úgy hírlik, újra várandós a fiatal sztáranyuka. Kylie Jenner korábban szakított lánya apjával, ám felmelegített kapcsolatukból a jelek szerint érkezik a második csemete.

A friss hírek szerint gyermeket vár Kylie Jenner. A szemrevaló szépség, aki reality sztárként kezdte a Kardashian show-ban, mára azonban kozmetikai cége és tekintélyes vagyona is van, 24 éves kora ellenére már egy 3 esztendős kislány édesanyja. Kylie Jenner és a kis Stormi
 
Akinek most, ha minden igaz, testvére is érkezik.
 
Kylie és a kis Stormi édesapja, Travis Scott rapper 2019-ben szakított, nem sokkal a gyermek születése után. Baráti kapcsolatban maradtak azonban végig és közösen gondoskodtak a gyermekükről.
 
Az utóbbi hónapokban egyre több alkalommal jelent meg róluk hír, miszerint minden arra utal, hogy újra együtt vannak – még ha ezt nem is tették hivatalossá.
 
Kylie Jenner várandóssága mindenesetre méltó bizonyíték rá, hogy a páros ismét boldog együtt.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: Kylie „pár hónapos terhes”, már aranyos pocakja van és persze nagyon izgatott.
 
Már egy ideje szeretett volna kistestvért Storminak és imád anya lenni. Korábban nem tagadta azt sem, hogy több gyermek szerepel a terveiben.
 
Kylie Jenner egyelőre nem erősítette meg a várandósság hírét.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.