2020. 04. 13. - 08:10

Kylie Jenner még mindig a leggazdagabb önerőből lett ifjú milliárdos

Kylie Jenner még mindig a leggazdagabb önerőből lett ifjú milliárdos

Immár második éve szerezte meg a fiatal, önerőből milliárdossá váltak listájának első helyét Kylie Jenner - a Forbes magazin összesítése szerint.

Tavaly is első volt, most ismét a toplista élén áll - a népszerű, valóságshow-sztárból lett kozmetikai mogul mindössze 22 éves, s a leggazdagabb önerőből lett fiatal milliárdos a Forbes magazin összeállítása alapján.kylie_jenner_1
 
Kylie Jenner évekkel ezelőtt a Kardashian-show-ban vált ismertté, melyben még gyermekfejjel kezdett el szerepelni.
 
Azóta azonban hatalmas vagyont szerzett a nevével fémjelzett Kylie Cosmetics vállalattal, s 2019 márciusában felülmúlta a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget.
 
Kylie-nak sikerült megőriznie vagyonát azzal is, hogy 2019 novemberében eladta kozmetikai márkája 51 százalékát a Coty cégnek, 600 millió dollárért.
 
A megállapodást követően a Jenner-lány üzleti vállalkozását 1,2 milliárd dollárra becsülik.
 
Az eladást követően neki továbbra is 49 százalékos részesedése van az üzletben, s ez lehetővé tette a 22 éves valóságsztárnak – akinek van egy kétéves lánya, Stormi, rapper kedvesétől, Travis Scottól -, hogy megőrizhesse gazdagságát.
 
Kylie Jenner emellett jó célokra is felhasználja pénzét - jelenleg például édesanyjával, Kris Jennerrel együtt antibakteriális gélek gyártásán dolgozik a Coty révén, a koronavírus-járványra reagálva.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.