2020. 01. 17. - 08:50

Kylie Jenner-t fontos ember hagyta ott

Kylie Jenner-t fontos ember hagyta ott

Elvált egymástól a népszerű híresség és az asszisztense. Kylie Jenner-nek éveken át dolgozott az egyik barátnője, aki azonban most más munka után nézett.

Fontos embertől kellett megválnia Kylie Jenner-nek. A valóságshow-sztárt és kozmetikai mogult otthagyta az asszisztense, mert más területen szeretne karriert befutni.kylie_001
 
Victoria Villarroel Kylie barátnője, aki eddig segített neki menedzselni mindennapjait, az e-mailekre válaszolástól az üzleti találkozók megszervezéséig.
 
A Kylie Cosmetics alapítója azonban most új asszisztens után néz.
 
Egy forrás a US Weekly magazinnak azt mondta: Kylie és Victoria továbbra is nagyon jó viszonyban vannak, a sztár nem haragszik a barátnőjére, amiért mostantól közösségi média-influencerként szeretne tevékenykedni, sőt támogatja is elképzeléseit.
 
Nem járt ennyire jól Kylie Jenner féltestvérének, Kim Kardashiannek az asszisztense 2017-ben: Kim megszakította a kapcsolatot Stephanie Shepherddel, miután azt gyanították, hogy a lány információkat adott ki a Kardashian-Jenner klán munkájáról.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.