2020. 09. 07. - 07:52

Kylie Jenner több gyermeket tervez – az exével?

Kylie Jenner több gyermeket tervez – az exével?

A szemrevaló sztár a hírek szerint kistestvéreket is szeretne kislányának, méghozzá ugyancsak a gyermek apjával, Travis Scottal – noha jelenleg éppen nem alkotnak egy párt.

Úgy hírlik, Kylie Jenner családja bővítésén gondolkodik a zenész Travis Scottal, akivel már van egy közös csemetéjük, Stormi – a most 2 éves kislány mellé azonban a csinos híresség szívesen vállalna testvért vagy akár testvéreket.kyliejenner_101
 
Kylie Jenner azonban jelenleg nincs együtt Scottal. Egy forrás a US Hot Hollywoodnak azt mondta: a fiatalok kapcsolata egy ideje ingatagnak mondható.
 
Hónapról hónapra változik, hogy éppen együtt vannak párként is, vagy sem. Egyikük sem köteleződött el teljesen, sőt, állítólag Kylie más férfiakkal is találkozott már az utóbbi időben.
 
Travis Scottal újra összejöhetnek – állított a bennfentes, hozzátette azonban, hogy a helyzet most éppen nem úgy néz ki, ám Kylie és Travis „dinamikája” meglehetősen sűrűn változik.
 
Tény, hogy még mindketten fiatalok és igyekeznek megtervezni következő lépéseiket az életben.
 
A 23 esztendős Kylie Jenner azonban határozottan szeretne még gyermekeket – lehet, jelenleg nem biztos abban, hogy Travistől, de még az is teljesen elképzelhető – mondta a forrás.
 
2020 márciusában egyébként még arról szóltak a hírek, hogy Kylie és Travis kapcsolata erősebb, mint korábban, miután 2019 októberében szakítottak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.