2018. 10. 08. - 08:55

Kylie Jenner újabb gyermeket szeretne

Kylie Jenner újabb gyermeket szeretne

Vágyik még egy babára a csinos, fiatal tévés személyiség. Kylie Jenner mindössze 20 évesen szült először, de már leszögezte, hogy szeretne második gyermeket is.

Bár még csak nemrég múlt féléves a kislánya, Kylie Jenner nem titkolja: vágyik még egy babára. A Kardashian-show-val ismertté vált, majd saját kozmetikai céget is alapított fiatal sztár még csak 21 esztendős, s 8 hónappal ezelőtt adott életet lányának, Storminak.
 
kylieszokeujstormi_nagy_vagottA baba édesapja Travis Scott zenész, akivel most is harmonikus a kapcsolatuk.
 
Kylie a barátnőjének, Jordyn Woodsnak írta meg a Snapchaten, hogy szeretne még egy gyermeket, ám jelen pillanatban erre még abszolút nincs készen. „Ha az leszek, mindenképp tudatom veletek” – írta.
 
A sztár kifejtette azt is, mennyire szereti nézni, amikor Travis és a kislányuk együtt tölti az időt, nagyon „cukinak” tartja őket. „Stormi határozottan apja lánya. Ha apa a közelben van, én mintha ott sem lennék” – tréfálkozott Kylie Jenner.
 
A csinos tévésztár, aki kifogástalan külseje ellenére korábban még az ajkát is feltöltette, kifejtette: a gyermeke hatására megtanulta jobban szeretni önmagát.
 
Kylie Jenner egyébként valószínűsíti, hogy még egy kislányt szeretne, akinek „igazán lányos” nevet adna.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.