2019. 06. 12. - 08:55

Kylie Jenner újra találkozik furcsa barátnőjével

Kylie Jenner újra találkozik furcsa barátnőjével

A jelek szerint a reality sztár kész újrakezdeni barátságát azzal a Jordyn Woodsszal, akiről a közelmúltban kiderült, hogy kikezdett Kylie Jenner féltestvérének a kedvesével.

Kylie Jennert beszélgetni látták egykori barátnőjével, Jordyn Woodsszal egy éjszakai klubban a hétvégén.Jordyn Woods
 
A lányok igen régi barátok, korábban mindketten Kylie Jenner házában laktak, amíg utóbbi rá nem jött, hogy Jordyn kikezdett Tristan Thompsonnal, aki történetesen féltestvére, Khloe Kardashian párja volt.
 
Khloe és Tristan kapcsolata egyszer már kútba esett, mivel kiderült, hogy a férfi éppen közös gyermekük születése előtt pár nappal csalta meg Khloe-t.
 
A páros igyekezett helyrehozni kapcsolatát, ám Tristan másodjára éppen Kylie Jenner barátnőjébe botlott egy partin. Nem tudni, tisztában volt-e tette súlyával, ahogyan ez Jordyn Woodsszal kapcsolatos is jó kérdés.
 
Kylie Jenner valóban nem is beszélt barátnőjével hónapokig, sőt kitette a házából. Mostanra azonban a TMZ információi szerint rendeződni látszik a barátság.
 
Egy éjszakai klubban, ahol egy jeles személyiség születésnapját tartották, Kylie átment abba a részlegbe, ahol Jordyn tartózkodott pár ismerősük körében. A szemtanúk szerint mosolyogva beszélgettek.
 
Tristan ugyancsak jelen volt az eseményen, de csupán Kylie testvére, Kendall Jenner állt szóba vele röviden.
 
Nem tudni, megújul-e a barátság Kylie és Jordyn között, a jelek mindenesetre erre mutatnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.