2018. 09. 14. - 09:45

Kylie Jennert 9 éves kora óta zaklatták

Kylie Jennert 9 éves kora óta zaklatták

A szemrevaló reality sztár és kozmetikai márka-tulajdonos a közelmúltban beismerte, hogy tulajdonképpen már gyerekként zaklatták híres családja miatt. Ráadásul nemrég volt szerelme is beszólt neki.

Bár sosem szenvedett hiányt az agyagiakban, nem volt egyszerű Kylie Jenner gyermekkora. A csinos tévés hírességet, aki 19 évesen megalapította kozmetikai cégét, a Kylie Cosmetics-et, hosszú évek óta ismerhette mindenki a Kardashian-show miatt.
 
Bár a Kardashian-lányok csak féltestvérei, Kylie és nővére, Kendall Jenner is szerepelt a műsorban.
 
Kylie Jenner a kislányával, Stormival
Kylie Jenner a kislányával, Stormival
 
A most 21 esztendős Kylie Jenner szerint a hírnévnek megvolt az ára, sokan zaklatták ugyanis gyermekkora óta. A Snapchaten azt is bevallotta, hogy ráadásul a fiúk jó része is azt gondolja, hogy ez elég furcsa, s csak kisebb részük tartja mulatságosnak, hogy ő egy sztár. Kylie egyébként úgy érzi, meglehetősen jól sikerült végülis kezelnie a helyzetet.
 
Az érzelmes videót Kylie testvére, Kendall osztotta meg a Twitteren.
 
Kylie Jenner élete most is az érdeklődés középpontjában áll. Ráadásul nemrég volt barátja, a rapper Tyga is bántóan fogalmazott vele kapcsolatban: azt állította, ő tette híressé Kylie-t, mert tanácsokat adott neki kozmetikai cége elindításához.
 
Szerencsére a fiatal sztár már jó ideje Travis Scott párja, akivel 7 hónapja közös gyermeke is született, egy kislány, Stormi.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.