2020. 03. 27. - 08:33

Kylie Minogue borban utazik

Kylie Minogue borban utazik

A hosszú évek óta sikeres énekesnő ebben az évben kiadja saját borválasztékát. Talán meglepő választás Kylie Minogue-tól, aki azonban nagy borrajongó.

Noha énekesnőként lett népszerű – ráadásul évtizedek óta töretlen a népszerűsége -, Kylie Minogue úgy döntött, mostantól borban is utazik.kylieminogue_001
 
Az 51 esztendős slágergyáros nevében hamarosan alkoholos ital jelenik meg, a partiszezonra minden bizonnyal kapható lesz.
 
Kylie a világ számos termelőjével folytatott tárgyalásokat abban a reményben, hogy megtalálja azt az ízt, amely leginkább közel áll hozzá.
 
A The Sun Bizarre-nak egy forrás elmondta: az énekesnő nagyon régóta szeretne borokkal foglalkozni, s a saját borválaszték hamarosan létre is jöhet.
 
Kylie Minogue-nak – akinek 1987-ben kezdődött a karrierje – rengeteg felnőtt rajongója van, akik valószínűleg nagy örömmel kóstolnák a sztár nevével fémjelzett, „kifinomult és szórakoztató” borokat – melyek épp olyanok lesznek, mint Kylie.
 
Ami a zenét illeti, az énekesnő nemrég összeállt Maegan Cottone-val, hogy elkészítsenek néhány új dalt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.