2019. 12. 11. - 08:50

Lady Gaga családot szeretne

Lady Gaga családot szeretne

Számos terve van a sikeres énekesnőnek a következő évtizedre – gyermekekre vágyik például. Lady Gaga egy kicsit másmilyen zenét is tervez, mint eddig.

Sok változást tervez a következő évtizedre Lady Gaga. A népszerű énekesnő, aki már színésznőként is bizonyított, elsősorban gyermekeket szeretne a 2020-al kezdődő esztendőkben.ladygaga_portre_1
 
A 33 éves sztár abban bízik, hogy „minden szempontból elfoglalt” lesz az előtte álló időszakban, s itt persze a magánéletére is gondol.
 
A Nikkie Tutorials-nak azt mondta: természetesen új zenét is alkotna, nem vágyik visszavonulásra egyelőre. S egy „kicsit másmilyen” zenét készítene, mint eddig.
 
„Több mozifilmet is szívesen vállalnék – vallotta be Lady Gaga. – A babák mellett pedig nagy örömmel építeném tovább megvalósult álmomat, a Haus Laboratories sminkműhelyt.”
 
Az énekesnő elmondása szerint, ha nála jön az ihlet valamire, akkor rögtön meg is csinálja azt.
 
A valójában Stefani Germanottaként született sztárról ugyanakkor nem tudni, hogy jelenleg bárkivel kapcsolatban lenne. Valószínűleg ezt is a jövőre bízza.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.