2020. 09. 17. - 09:00

Lady Gaga: Nem akartam önmagam lenni

Lady Gaga: Nem akartam önmagam lenni

A népszerű énekesnő sokat küszködött lélekben – mint mondta, nemigen tudott együtt élni egy időben azzal, hogy ő Lady Gaga.

Lady Gaga komolyan küzdött saját magával, amikor híressé vált. A népszerű énekesnő úgy érezte, megvalósult álmai végül kínozták és traumatizálták őt – mire megtanulta kezelni a sikerét.ladygaga_11
 
A sztár a közelmúltban beszélt arról, hogy volt időszak az életében, amikor azzal is gondjai voltak, hogy önmaga legyen.
 
Depresszióval és szomorúsággal küzdött, sőt, fenyegetve érezte magát életritmusa miatt.
 
A People magazinnak adott interjújában azt mondta: „Felkeltem reggelenként és tudatosult bennem, hogy én Lady Gaga vagyok. Hirtelen rámtört a depressziós hangulat és nem akartam önmagam lenni. Félni kezdtem azoktól a dolgoktól, amelyeket a karrierem hozott magával és attól, amilyen tempóban éltem. Sok időt töltöttem egyfajta katatóniás állapotban és nem akartam csinálni semmit. Aztán lassan elkezdtem a történetemet elmondani a zenémen keresztül.”
 
Lady Gaga állítja: az egyik legnehezebb dolog az életben, hogy elég bátrak legyünk önmagunk lenni.
 
Az énekesnő hozzátette: manapság a pénz, a szépség, a hírnév van piedesztálra emelve, mégis azt látom, hogy a legszegényebb emberek a legboldogabbak, bármerre járok a világon.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.