2011. 11. 11. - 10:02

Lady Gaga nem hagy nyugton senkit!

Lady Gaga nem hagy nyugton senkit!
Fekete bő, tollas, szőrős! Lady Gaga nagymama alsó...

Lady Gaga megtollasodott?

 

Ismét sikerült mindenkit sokkolnia Lady Gagának! A  Jimmy Kimmel Showban nem akármilyen fellépő ruhával lepte meg a nagyérdeműt. Valahogy így nézett ki az énekesnő: fekete, átlátszó neylon harisnya, s alatta hófehér nagymama bugyika, a felső pedig egyszerű fekete melltartóféleség.

Ebben a szerelésben köszöntötte a megjelent sok-sok rajongót, ismét elmondta, hogy milyen boldog, mivel ennyire szeretik őt, autogram, kézfogás, rengeteg mosoly, ragyogó tekintetek jellemezték a koncertet.

Lady Gaga


Lady Gaga a zongorához egy szárnyakra emlékeztető fek ete felsőjű ruhában ült le, amely alul bő bugyogóra emlékeztetet különleges "szőrökkel", esetleg tollutánzattal?

A ruházata már biztos, hogy eleve nem hagyta egy pillanatra sem lankadni a figyelmet. Az előadás újabb hab volt a Lady Gaga tortán! Ismét sikerült felülmúlnia önmagát. Vajon meddig megy ez tovább? Hol less a csúcs?

-gg-
Nézzük Lady Gaga legújebb szerkóját!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.