2019. 03. 15. - 08:00

Lady Gaga terhességéről pletykálnak

Lady Gaga terhességéről pletykálnak

Nem sokkal szakítása után szárnyra kaptak a hírek, hogy az énekesnő gyermeket vár – Lady Gaga azonban gyorsan cáfolta a pletykát.

Hamar belefojtotta a szót a pletykálókba Lady Gaga: az énekesnő a napokban cáfolta a híresztelést, miszerint babát várna. Kijelentette: az egyetlen dolog, amit vár jelenleg, az a hatodik albuma.Lady Gaga
 
Az Oscar-díj nyertes Shallow című sláger előadója ugyanis már következő lemezén dolgozik, s izgatottan készül megjelenésére.
 
Lady Gaga ráadásul 2019 februárjában szakított legutóbbi párjával, Christian Carinóval, aki már a vőlegénye volt. Négy hónappal eljegyzésük bejelentését követően váltak külön útjaik.
 
A terhességéről szóló pletykákra az énekesnő-színésznő a Twitteren reagált, leszögezve, hogy ő most egyedül az albumát várja, gyermeket azonban nem.
 
A 2016-is Joanne-t követően rajongói is nagyon izgatottak már a következő lemez miatt.
 
A 32 esztendős Lady Gagát egyébként már a Csillag születik filmbeli partnerével, Bradley Cooperrel is összeboronálták a hollywoodi pletykák, annak ellenére, hogy a színész és rendező Cooper évek óta Irina Shayk modell párja, sőt 23 hónapos közös kislányuk édesanyja.
 
Lady Gaga talán nem véletlenül jegyezte meg a napokban, hogy a közösségi médiát „az internet vécéjének” tartja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.