2020. 03. 18. - 08:30

Lady Gaga utált egyedül lenni

Lady Gaga utált egyedül lenni

A tehetséges énekesnő ki nem állhatta a szingli létet. Mint mondta, sok gondot okozott neki egyedülálló mivolta. Lady Gaga az utóbbi években többször váltott partnert.

Nehezen bírja az egyedüllétet Lady Gaga. A népszerű énekesnő a napokban bevallotta, hogy utálja a szingli létet, sok gondot okoz számára.lady_gaga_michael_polansky_1
 
A Pokerface sikeres előadója a Kyle & Jackie O Show-ban nem tagadta, hogy kemény volt egymás után tönkrement kapcsolatait követően egyedül lennie.
 
A csinos sztár az utóbbi 2-3 évben Christiano Carinóval járt, akivel eljutottak az eljegyzésig, majd Taylor Kinney-vel, s volt egy rövid életű románca Dan Hortonnal is.
 
„Úgy éreztem, a karrierem nagyon sok energiát felőröl, s mintha a magánéletem megfelelő kontrollálására már nem jutna – ez pedig nagyon elszomorított” – vallotta Lady Gaga.
 
A népszerű énekesnő 2020 februárjában tette hivatalossá az Instagramon, hogy Michael Polanskyval jár. Közös fotót is megosztott magukról Miamiból.
 
A párt egy hotel erkélyén látták csókolózni múlt hónapban, de mint kiderült, már szilveszter napján is kéz a kézben jártak.
 
Egy bennfentes szerint Lady Gaga és Michael Polansky a karácsonyi ünnepek előtt kezdtek találkozgatni.
 
Fotó: Facebook/Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.