2019. 12. 18. - 08:45

Lana Del Rey nyilvánosan is megmutatta kedvesét

Lana Del Rey nyilvánosan is megmutatta kedvesét

A csinos énekesnő immár nem titkolja, kivel osztja meg az életét: Lana Del Rey az Instagramra is posztolta új kapcsolatát egy kedves fotó formájában.

Megmutatta új szerelmét Lana Del Rey: a tehetséges énekesnő és Sean Larkin közös fotót posztolt az Instagramra, ezzel hivatalosan is elismerve, hogy egy párt alkotnak.lanadelrey_1
 
Lana megerősítette, hogy 2019 szeptembere óta jár együtt a Live PD sztárjával, miután New York-ban, a Central Parkban lencsevégre kapott fényképeik napvilágra kerültek.
 
Az Instagramra posztolt romantikus felvételen Lana a kamerába mosolyog, míg Sean ad egy puszit a fejére. A 34 éves énekesnő egy szívecske és egy őszibarack hangulatjelet illesztett a kép mellé.
 
Lana Del Rey egyébként a megjelenés napján szembesült azzal, hogy lefényképezték őket a parkban, „bár legalább valami mást viseltem volna” – jegyezte meg viccelődve az énekesnő, hozzátéve, hogy évek óta többször jelent meg nyilvánosan valakivel, mégsem készült róluk kép.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.