2020. 12. 23. - 08:35

Leonardo DiCaprio komolyan szerelmes?

Leonardo DiCaprio komolyan szerelmes?

Úgy hírlik, ezúttal igazán szerelembe esett a népszerű színész. Leonardo DiCaprio lassan két éve járt együtt Camila Morrone modellel.

A hírek szerint komoly a szerelem Leonardo DiCaprio és kedvese, Camila Morrone között. A sármos színész 2018 óta jár együtt a 23 esztendős modellel, s bár egyikük sem reagált sosem a szerelmükkel kapcsolatos spekulációkra, bennfentesek szerint az „egyszerűen csak működik”.Camila Morrone modell
 
Egy forrás az Entertainment Tonightnak azt mondta: Leonardo és Camila igazán szereti egymást. A színésznek valóságos álomtársa a modell: fiatal és aranyos, nem hivalkodó és nagyon jól kijönnek egymással.
 
Ráadásul Camila kedveli Leo családját és ez fordítva is igaz.
 
2020 júniusában már lehetett sejteni, hogy a dolog komoly, mivel DiCaprio állítólag kijelentette, nagyon szeret Camilával lenni.
 
Egy ismerőse úgy fogalmazott, Leonardo általában elég független személyiség, sok időt tölt a barátokkal, ám a koronavírus miatti karantén idején csak Camila társaságában volt és ő így is remekül van. Nagyon közel állnak egymáshoz.
 
Bár nyilvánosan szinte sosem beszélnek kapcsolatukról, Camila - aki egyébként színésznőként is kipróbálta már magát -, korábban bevallotta: nem zavarja a 23 év korkülönbség.
 
Pontosan ennyi van ugyanis közöttük, miután DiCaprio betöltötte a 46-ot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.