2014. 08. 27. - 13:42

Leszbikusnak titulálták Völgyi Zsuzsit

Leszbikusnak titulálták Völgyi Zsuzsit

Mélységesen felháborította a luxus hajóról nemrégiben hazaérkező Völgyi Zsuzsit az egyik internetes portálon megjelenő cikk, miszerint a fiatal énekesnő a saját neméhez vonzódik.

A Romantic együttes egykori énekesnője nemrég tért haza egy luxus hajóról, ahol egy zenekar énekesnőjeként dolgozott. Ma már gőzerővel készül a TV2 Sztárban Sztár műsorára, de a készülődést beárnyékolja egy a botrányairól híres internetes magazin irománya. Az interneten megjelenő cikkek közül több is azt állítja, hogy Völgyi Zsuzsi leszbikus. Az énekesnőt nagyon kellemetlenül érintik az alaptalan vádaskodások és úgy érzi, nem szeretne senki előtt magyarázkodni.

 
Völgyi Zsuzsi felháborodott

Gabi szerint mindenkinek a magánügye a szexuális beállítottsága, és nem szeretné ha bárki is erről beszélne. Azt mondja, ha esetleg a vele azonos neműekhez vonzódna, akkor sem szeretné, ha ezt a családja vagy a barátai egy internetes portáltól tudnák meg. Felháborítják az írások, mert valótlanságokat tartalmaznak. Az internetes portál egy fotóval bizonyítja állításukat, amin Gabi egy másik nőnek ad puszit. Az énekesnő elmondása szerint a képen szereplő másik hölgy egy barátnője, akit szintén felháborít az állítás. A fotón csupán annyi látszik, hogy megpuszilja egy barátnőjét és ez nem jelent se többet se kevesebbet, mint egy baráti puszi. Az énekesnő szeretné, ha zenei tudásáról számolnának be az újságok, nem pedig a valótlan információkkal próbálnának maguknak ismertséget szerezni.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.