2013. 09. 09. - 20:02

Levetkőzött Rubint Réka!

Levetkőzött Rubint Réka!
Rubint Réka levetkőzött! Azért tette, hogy megmutassa a nőknek, hogy három gyermek után is milyen fitt formában van!

Kasza Tibi remek fotókat készített Rékáról! ( Videó forrása: www.tv2.hu )

Rubint Réka levetkőzött! A Kasza 3. adásába hívták meg sztárvendégnek és nagyon felfigyelt rá Kasza Tibi, mert egy rövid shortban jelent meg az adásban, ahol Tibi elhatározta, hogy ezt a testet fotóznia kell! Réka nagyon örült a felkérésnek és egyből igent mondott Tibinek. "Szívesen elvállaltam, mert nagyon-nagyon szeretek fotózkodni, megmutatni azt, hogy igenis három gyerekes anyaként is lehet egy teljes értékű nőként élni az életet" - nyilatkozta Réka.

Rubint Réka, fotózás, Kasza

Réka nagyon elégedett volt a Tibi által készített fotókkal


Réka a fotózás előtt is nagyon kiváncsi volt arra, hogy vajon Tibi milyen minőségű és stílusú képeket fog készíteni róla, de az eredményen nagyon meglepődött! "Nagyon kiváncsi voltam arra, hogy a Tibi milyen fotókat csinál, hát meglepett, nagyon jók!" - emelte a tökéletes testű Réka.

Réka, fotózás, Kasza Tibi
Rékának már többször volt lenge ruhadarabban fotózása


Kis ruhadarabokban és fürdőruhákban már készültek Rékáról ilyen fotósorozatok, úgyhogy nem volt idegen a feladat számára. Azt tudja nagyon jól, hogy minden fotós más szemszögből látja a fotózandó alanyt, de Tibi fotói annyira tetszettek neki, hogy meg is beszélték, hogy további fotósorozatok is fognak készülni Rékáról, de azok kicsit több fényképből fognak állni.

G.R.


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.