2020. 01. 29. - 08:35

Lezárult Miley Cyrus és Liam Hemsworth válása

Lezárult Miley Cyrus és Liam Hemsworth válása

Pár héten belül hivatalosan is vége az egykori sztárpár házasságának. A válási procedúra lezárult, Miley Cyrus és Liam Hemsworth azonban csak február 22-től tekinthető szinglinek.

Lezárult egy szakasz az egykori sztárpár életében. Miley Cyrus és Liam Hemsworth válását hivatalosan is kimondták.Nem tartott sokáig Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága
 
A TMZ információi szerint szinglinek ugyan csak február 22-től nyilvánítják őket, ami némileg furcsán is hat annak fényében, hogy Miley és Liam egyaránt továbblépett már.
 
A 27 esztendős énekesnő és 30 éves expárja 5 hónappal ezelőtt szakított, 7 hónap házasság után – a frigy annak ellenére nem működött, hogy korábban éveket töltöttek együtt és egyszer újra is kezdték kapcsolatukat.
 
A válási folyamat egyszerű volt, mivel a 2018 decemberében házasodott pár kötött megállapodást az esküvőt megelőzően. A részletek nem ismertek, ám úgy hírlik, Miley fog gondoskodni az egykori páros állatairól.
 
Miley Cyrus és Liam Hemsworth augusztus 10-én jelentette be, hogy szakította.
 
Különválásuk óta az énekesnő egy szakmabelijével, Cody Simpsonnal jár, míg a sármos színész Gabriella Brooks modellel alakított ki kapcsolatot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.