2021. 05. 07. - 08:15

Liam Hemsworth kész megállapodni?

Liam Hemsworth kész megállapodni?

Nagy rá az esély, hogy hamarosan megkéri barátnője kezét a sármos színész. Úgy hírlik, Liam Hemsworth és Gabriella Brooks kapcsolata igen komoly.

Liam Hemsworth kész megállapodni. Bennfentesek szerint már közel a lánykérés, mivel Gabriella Brooksszal nagyon komoly a kapcsolatuk. Gabriella Brooks
 
A 31 esztendős színész 2019 decemberében jött össze modell kedvesével, s úgy hírlik, nincs messze a következő szint meglépése.
 
Egy forrás szerint sem Liam, sem Gabriella nem az a típus, aki szereti a nyilvánosság előtt élni az életét, nem is árulnak el sok mindent magukról.
 
Barátaik és családtagjaik azonban biztosak abban, hogy ez a meghitt, közeli kapcsolat hamarosan eljegyzéssé érhet.
 
Liam felnéz a testvéreire és szeretné, ha neki is hosszantartó, boldog házassága lenne. Szeretne férj lenni, csak teljesen biztos akar lenni a kapcsolatában, mielőtt eljegyez valakit – tette hozzá a sztár egy másik ismerőse.
 
Liam Hemsworth már volt házas, ám Miley Cyrusszal kötött frigye hamar kudarcot vallott, annak ellenére, hogy az esküvő előtt évekig együtt voltak: 8 hónap házasság után szakítottak 2019-ben.
 
Válásukat 2020 januárjában véglegesítették. Ekkor Liam már randevúzott Gabriellával.
 
A színész állítólag nagyra értékeli, hogy 24 éves kedvese nem a sztárvilágban él, mert sokat küzdött azzal, hogy Miley-val állandóan a rivaldafényben voltak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.