2020. 04. 07. - 08:13

Liam Hemsworth-nek gyógyulnia kellett

Liam Hemsworth-nek gyógyulnia kellett

Valósággal újra kellett építenie magát szakítása után a sármos színésznek. Liam Hemsworth friss edzéstervet dolgozott ki magának és új barátnője is segíti őt a lelki gyógyulásban.

Jó úton halad Liam Hemsworth felépülése. A népszerű színész és felesége, Miley Cyrus énekesnő 2019 augusztusában szakított – házasságuk mindössze 1 évig tartott, noha előtte hosszú esztendőkön keresztül egy párt alkottak.Gabriella Brooks modell
 
Liam új edzéstervet dolgozott ki, mely segít neki „egyensúlyban tartani” magát, s arra törekszik, hogy teljesen felgyógyuljon megrázkódtatásaiból.
 
A 30 esztendős színész bevallotta: az elmúlt hat hónapban az edzés rengeteget segített neki, hogy jobban legyen.
 
S közbejött egy friss kapcsolat is: Liam Hemsworth továbblépett a modell Gabrielle Brooksszal, akivel 4 hónapja jár együtt.
 
Egy bennfentes szerint Liam sokkal jobban érzi magát otthon Gabriellával, mint Miley-val érezte, dráma nélkül is teljes önmaga lehet.
 
Gabriella segített Liam-nek újraépíteni az önbizalmát - boldogok, komfortos és könnyű számukra az együttlét.
 
A színész volt párja, Miley Cyrus szakításukat követően rövid ideig Kaitlynn Carterrel volt kapcsolatban, nem sokkal később azonban összejött Cody Simpson énekessel, akivel immár fél éve alkotnak egy párt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.