2020. 01. 16. - 08:50

Liam Hemsworth új kapcsolata egyre komolyabb

Liam Hemsworth új kapcsolata egyre komolyabb

December óta együtt jár egy fiatal modell hölggyel a sármos színész. Liam Hemsworth a jelek szerint háta mögött hagyta rossz időszakát, s komolyan gondolja a dolgot Gabriella Brooksszal.

Tartósnak ígérkezik Liam Hemsworth új románca. A sikeres színészt 2019 decemberében látták először együtt a 21 éves Gabriella Brooks modellel.Gabriella Brooks modell
 
Liam a bennfentesek szerint napról napra közelebb kerül a fiatal lányhoz, s már s igen komolyan veszik a kapcsolatukat.
 
A színész egyik ismerőse a People magazinnak azt mondta, Liam és Gabriella sok időt töltött együtt Ausztráliában, a sztár hazájában, s egyre jobban megértik egymást.
 
A 30 esztendős Hemsworth ráadásul bemutatta új kedvesét a szüleinek és testvéreinek, egy ebéd során, s a jelek szerint jó hangulatban volt az utóbbi hetekben.
 
Liam Hemsworth-ről először derült ki, hogy új lánnyal találkozgat, mióta 5 hónappal ezelőtt szétváltak feleségével, Miley Cyrusszal.
 
Az énekesnővel évekig tartott a kapcsolatuk, ám hiába házasodtak össze végül, ellentéteik nem tették lehetővé, hogy hosszútávon boldogok legyenek.
 
Miley jelenleg Cody Simpsonnal popénekessel jár.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.