2020. 06. 04. - 08:55

Lili Reinhart bevallotta, hogy biszexuális

Lili Reinhart bevallotta, hogy biszexuális

A rajongókat már az is meglepte a közelmúltban, hogy Lili Reinhart és kedvese, Cole Sprouse szakított. A csinos színésznő most azt is beismerte: nemcsak a férfiakhoz vonzódik.

Lili Reinhart bevallotta, hogy biszexuális. Magát egy „büszke biszexuális nőnek” írja le, miközben az LGBTQ közösség tagjai által szervezett Black Lives Matter tiltakozást is támogatja.Cole Sprouse
 
A tehetséges színésznő Instagram-posztjában vallott magáról, a Black Lives Matter által szervezett esemény kapcsán.
 
Mint fogalmazott, „bár sosem mondtam nyilvánosan, büszke biszexuális nő vagyok és csatlakozni fogok a tiltakozó mozgalomhoz. Gyertek ti is”.
 
A 23 éves Lili Reinhart korábban a Riverdale sztárjával, Cole Sprouse-zal járt, ám 2020 elején pontot tettek kapcsolatuk végére – még mielőtt megjelentek a koronavírus-járvány miatti korlátozások.
 
Nem szerettek volna egy fedél alatt elszigetelődni, de barátok maradtak.
 
Szakításuk annak ellenére történt, hogy sokáig mindenki boldognak hitte őket. A 27 esztendős Cole még azt is nyilatkozta, hogy az őket körüllengő pletykákkal sem törődnek, tekintve, hogy ez a szakmájukkal jár.
 
Szétválásuk pontos okára egyelőre nem derült fény.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.