2019. 01. 11. - 08:55

Lindsay Lohan rivaldafény-gyűlölő pasit akar

Lindsay Lohan rivaldafény-gyűlölő pasit akar

A csinos színésznő, aki mostanra rég felhagyott bulizós életformájával, legszívesebben olyan férfival járna, akinek egyáltalán nem lételeme a csillogás, sőt.

Bár évekkel ezelőtt nehezen lehetett elképzelni celebpartit Lindsay Lohan nélkül, az utóbbi esztendőkben sokat változott előnyére a szemrevaló sztár.Lindsay Lohan hétköznapi emberrel járna
 
A 32 éves Lindsay jelenleg nem jár senkivel, elmondása szerint túl elfoglalt is most ahhoz, hogy rátaláljon a szerelem – de abban biztos: olyan partnerre vágyik, aki „ki nem állhatja a rivaldafényt”.
 
Sőt, azt sem bánná, ha még Instagram-fiókkal sem rendelkezne.
 
„Nem találkoztam mostanság senkivel, aki kedvemre való lett volna” – fogalmazott a színésznő, hozzátéve, hogy legszívesebben „egy okos üzletember” párja lenne.
 
Lindsay Lohan a társkereső oldalakkal sincs barátságban. Az Entertainment Tonight-nak elmondta, hogy sokaknak valóban beválik, de ő nem tartozik azok közé, akiknek a stílusa.
 
A színésznő egyébként éjszakai klub-bizniszén dolgozik: az Athénban nyitott szórakozóhelye nagy siker volt, jelenleg Mykonos-on hoz létre ugyanilyet.
 
Lindsay Lohan azonban reality showjában csak mint az üzlet főnöke látható, magánéletét nem szeretné többé rivaldafénybe állítani.
 
Legutóbbi komoly kapcsolata egy fiatal orosz üzletemberrel csúnya véget ért, noha az eljegyzésük is megvolt. Lindsay azóta hallgat a szerelmi életéről.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.