2012. 05. 17. - 14:04

Liptai Claudia a Megasztárban!

Liptai Claudia a Megasztárban!

Liptai Claudia és Till Attila - a Megasztár műsorvezetői!

Liptai Claudia, a szőke démon újra a Megasztárban!

Újra útjára indult 2012-ben is a TV2 tehetségkutatója! Vajon ki lép Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor és Tolvai Renáta nyomdokaiba? Hajdú Péter a Frizbi műsorában is beharangozta a Megasztár 2012 kezdését, s a legnépszerűbb műsorvezető párosnak nevezte Liptai Claudiát és Till Attilát, akik 2012-ben újra vezetik a Megasztár műsorát.

Az Hajdú Péter első kérdése az volt, hogy vajon hányan jelentkeztek a Megasztárba?

A műsorvezetőknek feltett kérdésre a következő választ kaptuk. Több ezer jelentkezőről beszélt. Impozáns üvegpalotában fogadták az embereket, s szó szerint a másik metrómegállóban állt a sor vége, egy kis vizuális képzelőerővel el tudjuk képzelni, micsoda tumultus lehetett ott! Claudia hozzáfűzte még, hogy most volt egy Megasztár összegzés, és olyan brutális eredmény jött ki, hogyha a műsor nézői egymás vállára állnának, akár az utolsó néző meg tudná érinteni a Holdat. Ez nem akármi! Döbbenetes eredmények!

Liptai Claudia újra a Megasztárban!

Claudia arról is mesélt, hogyan teltek az utóbbi hónapok munka nélkül, ezt hogyan bírta anyagilag...2002 őszén kezdett együtt dolgozni Tilla és Claudia. A műsorvezető-páros őszintén mesélt arról, mit gondoltak egymásról a legelején.

 

Claudia kicsit félt Tillától az elején, azt gondolta, nehéz természetű ember, nehezen fognak majd szót érteni. Tilla szintén tartott Clautól, azt hitte, megeszi, bedarálja majd. Ám az elmúlt tíz év alatt sosem veszekedtek.

 

Levonhatjuk a tanulságot: ők ketten egy sikeres és nagyon-nagyon jól eltalált párost alkotnak! Folyamatosan tudósítjuk a Megasztár 2012 eseményeit!

-gg-


Fotók forrása: TV2, Frizbi Hajdú PéterrelLiptai Claudia boldog izgalommal várja a Megasztár indulását!

Liptai Claudia boldog izgalommal várja a Megasztár indulását!
Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.