2012. 06. 02. - 12:11

Liptai Claudia, Klapka György az ÖsszeEsküvők szerelmes párjával

Liptai Claudia, Klapka György az ÖsszeEsküvők szerelmes párjával

Pillanatok a vasárnap esti Frizbi adásból Hajdú Péterrel!

2012-es első Frizbi adásban Hajdú Péter meghívását ismét közkedvelt és közismert emberek fogadták el, igazán nem panaszkodhatunk! Több híresség eljött, hogy a Frizbi kamerái előtt meséljenek életük fontos eseményeiről.

Liptai Claudia, Klapka György és az ÖsszeEsküvők szerelmes párja járt Hajdú Péternél!

Pár hete történt - szenteste - a tragédia Mari Zsuzsival, szomorú aktualítása lett ez a műsornak, sokan a mai napig hiszik, hogy megmenthető lett volna Zsuzsa élete, ha időben figyelnek rá. Klapka György most a Frizbiben az elmúlt hetekben őt ért sorozatos csapásokról beszél, volt felesége, Mary Zsuzsi haláláról, felesége lakásának kirablásáról, a titokzatos aranyszállítmányról. Meglepő fordulatokat tartogat a vasárnap esti adás!

 

Liptai Claudia fél éves pihenő után tér vissza a képernyőre, hogy Tillával együtt vezesse a hamarosan induló Megasztárt. Az interjúból sok érdekesség kiderül a két műsorvezető évtizedes kapcsolatáról, veszekedtek-e már úgy igazán, bejön-e Tillának Claudia, és az is kiderül, hogy miért szeretnek együtt dolgozni.

 

Vajon, mi vonzza a két embert egymáshoz? Mi a közös bennük, s hol rejlenek az alapvető különbségek, amelyek meghatározzák egymáshoz való viszonyukat? A válasz - pár nap múlva...

Liptai Claudia járt Hajdú Péternél!


Hatalmas vihart kavart nemrég még az ÖsszeEsküvőkben Niko és Ricsi váratlan és izgalmakban bővelkedő szerelme. Sokan először hideg számítást véltek felfedezni a viselkedésük mögött, mások viszont egy igazi szerelmet láttak bennük. A finisben sajnos mégsem sikerült győzniük, de a kapcsolatuk...

 

Vajon azzal mi lett? Együtt vannak? Vagy talán az adás végével különváltak az útjaik? Az ÖsszeEsküvők szerelmespárja, Niko és Ricsi közös életükről, saját videó naplójukról, közelgő esküvőjükről mesél. Tehát valami mégis csak volt ott! Nem is akármi! Vasárnap este Hajdú Péter Frizbi adásában fény derül a titkokra!

 

 

 

 

 

 

 

Niko és Ricsi szerelme igazi volt az ÖsszeEsküvők-ben!

Niko és Ricsi szerelme igazi volt az ÖsszeEsküvők-ben!
Forrás: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel

 

 

 

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.