2019. 06. 15. - 08:00

Madonna minden gyermekkel jobb szülő lett

Madonna minden gyermekkel jobb szülő lett

A popdíva immár sokgyermekes anyuka – Madonna úgy érzi, minden csemete érkezésével jobb szülő lett belőle. Legidősebb lánya már 22 éves.

Madonna imád anya lenni. Úgy érzi, minden gyermekkel jobb szülővé vált, s sokat tanult a múlt tapasztalataiból.madonna_gyerekek_1
 
A 60 esztendős popikonnak mára hat csemetéje van. A legidősebb, Lourdes (22) vér szerinti lánya, ahogyan a 18 éves Rocco szintén vér szerinti fia. Az ő édesapja az ismert Guy Ritchie rendező.
 
Madonna azonban több örökbefogadott gyermeket is nevel: Davidet és Mercy James-t, akik mindketten 13 esztendősek, illetve a 6 éves ikerpárt, Estere-t és Stelle-t, akiket 2 évvel ezelőtt adoptált.
 
Az énekesnő úgy véli, mindegyik gyermekének szüksége van útmutatásra és ő kész segíteni mindenben.
 
A Today-nek adott interjújában azt mondta: az idő nagyon értékes, minden gyermek külön időt, figyelmet, éberséget és útmutatást kíván – nekünk szülőként pedig mindenre készen kell állnunk.
 
„Minél több gyermeked van, annál jobb szülővé válsz. Ugyanúgy, mint hogy minél több dalt írsz, annál jobb szövegíró lesz belőled” – vallotta Madonna.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.