2020. 09. 14. - 12:45

Már nem jár terápiára Brad Pitt és Angelina Jolie

Már nem jár terápiára Brad Pitt és Angelina Jolie

Már nem vesz részt családterápián az egykori sztárpár, mivel a hamarosan sorra kerülő gyermekfelügyeleti jog tárgyalása miatt fokozódott köztük a feszültség.

Brad Pitt és Angelina Jolie már nem jár családterápiára. Az egykori hollywoodi sztárpár egy bennfentes szerint azért nem vesz részt újabban a tanácsadáson, mert 2020 októberében elkezdődik a gyermekeik felügyeleti jogának tárgyalása, s ennek hatására mostanság ismét fokozódott köztük a feszültség.Angelina Jolie a gyerekek egy részével
 
A páros 2016 szeptemberében szakított, több mint 10 éves együttélést és 1 év házasságot követően.
 
Hat gyermeket neveltek együtt, akik közül három vér szerinti, három pedig örökbefogadott.
 
Maddox 19, Pax 16, Zahara 15, Shiloh 14 éves, az ikrek, Knox és Vivienne pedig mostanra 12 esztendősek. Angelina és Brad állítólag jelenleg sokat vitatkozik azon, ki mennyi időt tölt a gyerekekkel.
 
Egyedül Maddox dönt maga arról, mikor és mennyit találkozik a szülőkkel, tekintve, hogy ő már nagykorú.
 
A bennfentes szerint Pitt 50-50 százalékban osztaná meg a fizikai és jogi felügyeletet Angelinával, ezt azonban a színésznő nem tartja megfelelőnek.
 
Úgy hírlik, Jolie csak akkor vállalja, hogy beszéljen a megállapodásról, ha a gyerekek otthona nem Los Angeles lesz. A kisebb csemeték jelenleg itt járnak iskolába, amivel azonban a színésznő sosem értett igazán egyet.
 
Mindez szomorú ahhoz képest, hogy pár hónappal ezelőtt már arról szóltak a hírek: megnyugodtak a kedélyek Pitt és Jolie között. Remélhetőleg hamar egyezségre jutnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.