2020. 05. 14. - 08:30

Mary-Kate Olsen csúnya szakítás előtt áll

Mary-Kate Olsen csúnya szakítás előtt áll

Elválik egymástól a népszerű színésznő és párja, Olivier Sarkozy – úgy hírlik, a férfi mielőbb kívül szeretné tudni Mary-Kate Olsent New York-i otthonukon.

Szakított egymással Mary-Kate Olsen színésznő és párja, a francia bankár Olivier Sarkozy.
 
Ráadásul nem problémamentes a dolog: a színésznő jogi csapata által benyújtott bírósági iratok azt állítják, hogy Sarkozy május 18-al bezárólag már nem szeretné New York-i lakásukban látni Mary-Kate-et - a koronavírus-járvány kellős közepén.marykate_olsen_1
 
A New York-i Legfelsőbb Bírósághoz április 17-én benyújtott idézésben és panaszban Mary-Kate Olsen azt írta: „egyértelmű, hogy a házasságomnak vége…a kapcsolat visszavonhatatlanul összeomlott.” 
 
A bíróságok azonban ekkor nem vették figyelembe a kérelmeket, a fennálló járvány-helyzet miatt.
 
Az újabb iratok tanúsága szerint azonban Mary-Kate Olsen sürgős intézkedést kért, arra hivatkozva: elveszítheti vagyonát és a fedelet a feje fölül, ami különösen veszélyes most, a koronavírus idején.
 
Mint írta, férje felmondta New York-i lakásuk bérleti szerződését az ő tudta nélkül, s azt várja, hogy költözzön ki május 18-ig.
 
Mary-Kate Olsen jelen helyzetben nem tud másik lakást keresni, sőt venni sem, s attól tart, férje megfosztja őt a lakhatás mellett a vagyonától is.
 
Remélhetőleg mielőbb találnak megoldást a számára. Az elválás okai egyelőre ismeretlenek.
 
Mary-Kate és Olivier Sarkozy – aki 17 évvel idősebb a sztárnál – 2015 novemberében házasodott össze. Eljegyzésüket 2014-ben tartották.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.