2020. 10. 09. - 08:30

Mary-Kate Olsen újra randevúzik

Mary-Kate Olsen újra randevúzik

Ismét találkozgat férfiakkal a népszerű színésznő, azok után, hogy a közelmúltban csúnya szakítással ért véget a házassága. Mary-Kate Olsen már kezdeményezte válását Olivier Sarkozytől.

 

Mary-Kate Olsen újra randevúzik. A csinos színésznő úgy gondolta, ismét beleveti magát a találkákba, feltehetően már csak azért is, hogy elterelje a figyelmét.marykate_olsen_01
 
A 34 éves sztár, aki gyermekkora óta rivaldafényben töltötte életét, állítólag boldogabb, mióta 2020 májusában beadta a válókeresetet.
 
Férjével, Olivier Sarkozyvel meglehetősen csúnyán ért véget házasságuk tavasszal.
 
Mary-Kate azért kezdeményezte a válást, mert az 51 éves bankár állítólag a koronavírus-járvány kellős közepén akarta kitenni őt a lakásukból – miután kiderült számukra, hogy kapcsolatuk nem igazán működik.
 
A színésznő elmondása szerint exférje az ő beleegyezése nélkül mondta fel New York-i lakásuk bérleti szerződését.
 
Mary-Kate Olsen jelenleg is a Nagy Almában él, miután egy rövidebb időt töltött The Hamptonsban ikertestvérénél, Ashley Olsennél.
 
Az Entertainment Tonight-nak egy forrás azt mondta: Mary-Kate most egyedülálló, sokat dolgozik, jól érzi magát. Egyelőre nincs komolyabban együtt senkivel, de randevúzgat.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.