2020. 11. 27. - 08:30

Matthew Perry megházasodik

Matthew Perry megházasodik

A Jóbarátok sztárja megkérte barátnője kezét, akivel több mint két éve jár együtt. Matthew Perry párja húsz évvel fiatalabb nála.

Feleségül veszi a kedvesét Matthew Perry. A népszerű Jóbarátok-színész 2018 óta alkot egy párt a 29 esztendős Molly Hurwitz-al, s a közelmúltban megkérte a kezét.matthew_perry_1
 
A People magazinnak Matthew Perry elmondta: „Elhatároztam, hogy megnősülök. Szerencsére, véletlenül a bolygó legnagyobb nőjével jártam ebben az időben.”
 
Noha az 51 éves színész több mint két éve jár a nála húsz évvel fiatalabb irodalmi menedzserrel, kapcsolatukat mindig kívül tartották a rivaldafényen. Molly egyedül 2020 Valentin-napja alkalmából közölt információt az Instagramon kettejükről.
 
Az év elején ennek ellenére olyan hírek is megjelentek a párról, hogy szakítottak, majd újra egymásra találtak, de erről ők maguk nem beszéltek.
 
A barátok szerint mindenesetre Matthew Perry megtalálta az igazit Molly személyében.
 
Egy bennfentes azt mondta: a színészhez közelállók jó ideje szeretnék, ha megállapodna - különösen Courteney Cox, egykori filmbéli partnere. 
 
Bíznak benne, hogy a páros boldog együtt. „Molly jobban szeret esténként saját moziszobájukban filmet nézni és otthon készített ételeket enni, mint kimozdulni”.
 
Matthew Perry és a kedvese 2019 decemberében tette nyilvánossá románcát, miután kiderült, hogy titokban már jó ideje együtt vannak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.