2020. 11. 19. - 08:30

Megdöbbentően lefogyott Rebel Wilson

Megdöbbentően lefogyott Rebel Wilson

A népszerű, dundiként megismert színésznő több mint 20 kilótól szabadult meg – erről legújabb fotói árulkodnak. Rebel Wilson sokat változtatott étrendjén és edz is.

Beleunt Rebel Wilson, hogy a súlya miatt több dolgot nem engedhet meg magának, amire vágyik. A csinos, sikeres színésznő 40 évesen döntött úgy, ideje új életet kezdeni.rebel_wilson_001
 
2020 elején Instagram-oldalán közölte, hogy az egészséget választja, s a célja legalább 20 kilótól megszabadulni.
 
Nagyon úgy tűnik, sikerrel járt, s ehhez a karantén időszaka is hozzásegített, mert lényegesen jobban tudott önmagára figyelni. Kitartásának eredményét mostanság meg is mutatja az Instagram-oldalán.
 
Rebel Wilson egyébként nem titkolta, hogy véleménye szerint lelki okok is vezettek jelentős túlsúlyához. Nem mert fogyni, mivel évek óta azt hallgatta: azért kap munkát, mert dundi karakterére van szükség.
 
Elhitte, hogy csupán egyedi kinézete miatt hívják szerepelni, ezért „biztonsági okokból” inkább túlsúlyos maradt – s persze az önbizalma is csökkent. Rebelnek azonban 2019 végére kezdett elege lenni a plusz kilókból.
 
A színésznőnek ma már nem okoz gondot betartani diétáját és sportol is. Étrendjét úgy igazítja, hogy az előnyös legyen emésztése számára – ez az ún. Mayr diéta, mellyel a jelek szerint hamarosan a 75 kilót is elérheti a sztár. Ez volt a célja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.