2021. 02. 17. - 08:30

Megérkezett Rose Leslie és Kit Harington kisbabája

Megérkezett Rose Leslie és Kit Harington kisbabája

Szülők lettek a Trónok harcai sztárjai. Kit Harington és Rose Leslie hivatalosan nem jelentette be a hírt, de megjelent az utcán az újszülött babával.

Noha ők maguk nem közölték hivatalosan a hírt, újszülött csecsemővel látták őket London utcáin február 16-án – eszerint Rose Leslie és Kit Harington közös gyermeke már meg is érkezett. Rose leslie várandósan
 
A Trónok harca sztárjai helyett a 34 éves Kit Harington egyik rokona erősítette meg az örömhírt az E! News-nak, miszerint a párosnak kisfia született és „nagyon-nagyon boldogok”.
 
A szintén 34 esztendős Rose szeptemberben árulta el várandósságát, amikor hivatásos fotósok előtt domborodó pocakkal pózolt a Make magazin számára.
 
Akkor sem beszélt azonban róla, de a kiadvány divatigazgatója, Ursula Lake Instagramján azt írta, csodás volt együtt dolgozni az éppen anyaságára készülő színésznővel.
 
Rose egy hónappal később ismerte be, nagyon örül, hogy a párjával gyermeket várnak.
 
Rose Leslie és Kit Harington a népszerű Trónok harca forgatásán ismerkedett meg, melyben Ygritte-et, illetve Jon Snow-t alakították. 2018-ban házasodtak össze.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.