2021. 04. 10. - 11:50

Meghalt Fülöp herceg – Harry hazatért a temetésre

Meghalt Fülöp herceg – Harry hazatért a temetésre
Kilencvenkilenc éves korában április 9-én elhunyt Fülöp edinburgh-i herceg, II. Erzsébet királynő férje. Eredetileg fertőzéses megbetegedés miatt került kórházba. Harry herceg hazatér a temetésre.
Nem érte meg, hogy betölthesse a 100. életévét: 99 évesen, április 9-én elhunyt Fülöp edinburgh-i herceg, II. Erzsébet királynő férje. fulop_herceg_1
 
A herceget február 23-án fertőzéses megbetegedés miatt kórházba kellett szállítani, ám nem a koronavírust kapta el – ugyanis a királynőt és a herceget már korábban beoltották a vírus ellen, a második legfontosabb csoport tagjaiként. 
 
Fülöp herceget március elején műtötték meg szívbetegsége miatt, majd a VII. Eduárd király kórházba szállították. Innen került át a St. Bartholomew’s Hospitalba, alaposabb kivizsgálásra szívroblémája és a fertőzés miatt. Március közepén azonban hazamehetett.
 
A Buckingham-palota pénteken délután közölte a halálhírét.
 
A közelmúltban nejével, Meghan hercegnővel Amerikába költözött Harry herceg a hírek szerint már visszaérkezett Londonba.
 
Fülöp herceget április 17-én helyezik végső nyugalomra a Szent György-kápolnában.
 
Fotó: Instagram/The Royal Family
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.