2018. 05. 16. - 08:35

Meghan Markle apja részt sem vehet az esküvőn?

Meghan Markle apja részt sem vehet az esküvőn?

Bár a szabályokkal ellentétben lányát Meghan Markle édesapja kísérte volna az oltár elé, Harry herceg menyasszonyának papáján szívműtétet kell végrehajtani.

Lemaradhat a lánya esküvőjéről Meghan Markle édesapja. A csinos színésznő 2018. május 19-én megy feleségül Harry herceghez a Windsor kastélyban.
 
A 73 esztendős Thomas Markle kísérte volna oltár elé a leendő hercegnét, ám úgy tűnik, talán nem is lehet jelen a ceremónián. A héten ugyanis szívműtétet hajtanak végre rajta.
 
Meghan Markle és Harry herceg május 19-én házasodik
Meghan Markle és Harry herceg május 19-én házasodik
 
A 36 éves Meghan édesapját a tervek szerint május 16-án operálják, s elmondása szerint mindent megtesz, hogy legalább ott lehessen a lánya és Harry herceg egybekelésén – bár kevés esély van rá, hogy el tud repülni Angliába.
 
A TMZ szerint nehezen elképzelhető, hogy négy nappal a műtét után megjelenjen a ceremónián, amely ahogy fogalmazott, a „történelem része” lesz, s ő része szeretne lenni ennek.
 
Ha apja nem kísérheti oltár elé Meghan Markle-t, vagy az édesanyja, Doria Ragland, vagy Harry apja, Károly herceg, esetleg a leendő sógora, Vilmos fogja ezt megtenni.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.