2014. 05. 26. - 08:54

Meghiúsul Varga Viktorék esküvője?

Meghiúsul Varga Viktorék esküvője?

Varga Viktor és Cinthya Dictator nemrég jelentették be, hogy szeptemberben  egybekelnek, most azonban komoly vita dúl közöttük, ami miatt az esküvő is veszélybe került.

A fiatalok a mokka adásába voltak hivatalosak, ahol egyrészt arról számoltak be, hogy kisebb kihagyás után visszatérnek az Édes Életbe, másrészt a műsorvezetők a tervezett esküvőről számoltak be. Cinthya legnagyobb megdöbbenésére szerelme élő adásban nyilatkozta, hogy nem teljesen biztos abban, hogy meg akar nősülni.  A fiatal menyasszonyt szinte sokkolta Viktor kijelentése és hatalmas vita keveredett a Mokka stúdiójában a szerelmesek között. Viktor próbálta szépíteni a dolgot és magyarázni kedvesének, hogy Ő tulajdonképpen csak az időpont eltolására gondolt, Cinthya vérig sértődött és azt mondta, hogy mostmár nem is akar hozzámenni az énekeshez.


Varga Viktor és Cinthya Dictator szerelme romokban hever

A szerelmesek között kialakult ellentétek csöppet sem halványodtak, Cinthya már a jegygyűrűjét sem hordja. Az énekes azt mondja, hogy igenis fontos neki az esküvő és szeretné feleségül venni kedvesét, de annyira összetolódott a munka, rengeteg a fellépése és még az Édes Élet forgatásai is elkezdődött, ami miatt most nem lenne idejük az esküvő szervezésére. Szeretné ha meglenne az esküvő, de csak pár hónappal később. Cinthya azonban úgy érzik, hogy Viktor élő adásban megalázta Őt amikor kijelentette, nem biztos abban, hogy nősülni szeretne. Egy világ omlott össze benne a kijelentés hallatán és nem biztos benne, hogy a romokból újra várat tud majd építeni. Talán itt a vége Cinthya és Viktor szerelmének? Az Édes Életben minden nap nyomon követhetjük az események alakulását.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.