2020. 05. 26. - 08:35

Meghökkentő – Ezért utasították el Niall Horant

Meghökkentő – Ezért utasították el Niall Horant

Kiderült, miért nem jöhet létre románc a népszerű énekes és kiszemeltje között. Arabella Chi modell azért utasította el Niall Horant, mert gondja van a magasságával.

Nem is olyan rég még bizakodva tekintett a jövőbe Niall Horan egy reménybeli románcot illetően. Nyilvánosságra hozta ugyanis, hogy legszívesebben Arabella Chi modellel randevúzna, aki a Love Island sorozat sztárjaként is ismert.niallhoran_1
 
Niall többször nyilvánította ki szándékát irányába azzal is, hogy üzeneteket küldött neki.
 
A 28 éves szépség a közelmúltban szakított kedvesével, ám a jelek szerint nem ez az oka annak, hogy végülis elutasította Niall Horant.
 
Mint kiderült, Arabella szerint a popsztár egyszerűen túl alacsony hozzá.
 
A The Sun lapnak azt mondta: Niall írogatott neki nem sokkal azután, hogy randevúzni kezdett korábbi párjával, majd rögtön azt követően is kapott tőle üzenetet, hogy Wes Nelsonnal szakítottak.
 
Arabella közölte: normális esetben kedveli az ír akcentust, de Niall nem az esete, ráadásul ő modellként magasabb is nála.
 
„Tökéletes úriember. Ám ha szerelemről van szó, sajnos nem az esetem” – vallotta be a modell, aki azt is hozzátette: csak azért, mert egy ismert énekesről van szó, nem szívesen egyezik bele randevúba és kelt hiú ábrándokat.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.