2013. 01. 15. - 08:01

Meghurcolták Réka nevét

Meghurcolták Réka nevét
Néha az emberi rosszindulat határtalan, de Rubint Réka megválaszolt a támadóknak!
Rubint Réka ma reggel nagyon kemény támadást kapott az egyik nagy online újságtól, s ezt a Facebook oldalán válaszolta meg. A rajongók azonnal pártfogásba vették keményen, s neki adtak egyértelműen igazat. Nincs helye sok magyarázatnak, hiszen Réka válaszában benne van kimerítően minden! Olvassuk! Az idézet szó szerinti Rubint Réka facebook oldaláról!

"Drága Barátaim!
Ma reggel ismét "hangzatos" cikkre ébredhettem! A bulvár mocskol! Arra nem veszi a fáradtságot, hogy utána menjen a dolgoknak, a lényeg, hogy a bolhából elefántot csináljon!
"Réka szalonjai csődbe mentek"... szól a felcím.
Az egészben az a legszebb, soha nem volt semmilyen szépségszalonom. Valami reklámarcának ,s valami tulajdonosának lenni az egészen mást jelent! Nem mindegy, hogy "Idd ki, vagy vidd ki a bilit"...
"a bevételt lenyelte"... Nehéz lett volna lenyelni azt, amit soha nem láttam, amiből nem részesültem, hiszen sem a szalonban lévő gépek sem az ott lévő felszerelési, berendezési tárgyak, krémek árúsításával nem foglalkoztam. Ezt az a cég végezte, akik a reklámtevékenységgel megbíztak!
"Az egyik szalon tulajdonosa belsőszerveit is eladná, hogy az adósságai megszűnjenek..." és még sorolhatnám a cifrábbnál-cifrább mondatokat!
5-6 évvel ezelőtt egy cég felkért, hogy legyek egy szépségszalon hálózat "arca" és névadója.
Ennyi volt a feladatom, illetve, hogy az ünnepélyes megnyitókon és estleges rendezvényeken legyek jelen! Ez mindig, minden esetben maradéktalanul megtörtént!
Reklámarc voltam, nem folytam és nem láttam bele a reklámfelkérést végző cég működésébe.
Az üzletek tulajdonosai között fellépő nehézségekről persze senki nem tájékoztatott...
Tanultam belőle! Ma már ezért nem adom a nevem semmihez, csak az ajánlásomat!
A rengeteg hazugság és rágalom mellett olvasható a cikkben, hogy nem ért el az újságíró telefonon! Mindig, mindenki számára elérhető vagyok, ha nem tudom felvenni a telefont, akkor mindenkit visszahívok! Ez történt tegnap is!
Nyilatkoztam a firkásznak ( ezen a tel.számon hívott: +36 30 696 .... természetesen a tel.számnak van vége, de nem fogok a firkász szintjére süllyedni), két ember ( Norbi és egy barátunk jelenlétében) csak ha leírtak volna a VALÓSÁGOT, akkor nem lett volna szaftos a sztori! Szerintetek mennyire egyenes az az ember, aki még azt is írásban hazudja, hogy nem ért el telefonon, nem nyilatkoztam?!
Undorító!
Sebaj! Azonnali PERT indítok az újság ellen rágalmazás, hitelrontás miatt és a perből befolyt összeget át fogom adni annak az üzlet tulajdonosának, aki a "szerveit is eladná"... Erre nem lesz szükség!
Világ életemben csak adtam és adtam az embereknek, ezért fáj, amikor alaptalanul mocskolnak!
Még mielőtt bárki magyarázkodással vádolna szeretném elmondani, hogy szó sincs erről, de a hazugságot nem tűröm, soha nem is tűrtem!
Ember vagyok én is, nekem is van igazságérzetem, családom és soha senkinek nem tudnék és tudtam volna ártani! Engem a szüleim becsületre neveltek!"

230776-553295938016314-945127234-n_2013011585459_25.jpg

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.