2021. 05. 31. - 08:05

Megkapta a közös gyermekfelügyeleti jogot Brad Pitt és Angelina Jolie

Megkapta a közös gyermekfelügyeleti jogot Brad Pitt és Angelina Jolie

Fellélegezhet Brad Pitt, miután a közelmúltban eldőlt: volt nejével, Angelina Jolie-val közös felügyeletet kapnak a gyermekeik felett.

Noha Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban szakított, csak mostanra rendeződnek teljesen családjuk hivatalos dolgai. Angelina Jolie és Brad Pitt a szép időkben
 
Úgy hírlik, megkapták a közös gyermekfelügyeleti jogot és Brad Pitt nagyon megkönnyebbült, hogy több időt tölthet a csemetékkel.
 
A korábbi sztárpár hat gyermeket nevelt együtt, ám közülük a legidősebb, Maddox 19 éves, már nagykorú.
 
Dönteni kellett azonban Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) és a 12 esztendős ikrek, Viviennek és Knox felügyeleti jogáról, melyet Angelina és Brad a hírek szerint 2021. május 26-án megkapott.
 
Egy forrás a Page Six-nek azt mondta: jelentős változás történt a felügyeleti megállapodás terén a bíró rendkívül részletes döntése alapján.
 
A tárgyalás több hónapig tartott, rengeteg tanú, szakértő, terapeuta és más ember lett beidézve, akik mind szerepet játszottak a gyermekek életében.
 
A döntést végül az igen részletes meghallgatások alapján hozta meg a bíróság.
 
A forrás szerint ugyanakkor Angelina nem elégedett. Jogi csapata hangsúlyozta: a bíró nem engedte, hogy a gyermekek is vallomást tegyenek a bíróságon.
 
Nem tudni, ezek után a színésznő küzdeni fog-e még azért, hogy ne legyen közös a felügyeleti jog.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.