2019. 02. 26. - 08:07

Megkapta az Oscart, majd elesett

Megkapta az Oscart, majd elesett

Megtartották idén is az Oscar-gálát, ahol a legelismerőbb díjakat vehették át a színészek. Remi Malek sem távozott haza üres kézzel, de mellé még a színpadról is leesett.

Kiosztották az idei Oscar-díjakat. Aranyszoborral térhetett haza egyebek mellett Remi Malek is, aki tökéletesen formálta meg az egykori királyt, Freddie Mercuryt. A fiatal színész rendkívül örült az elismerésnek, olyannyira, hogy el is esett, de a szobrot akkor is a feje fölé tartotta nehogy leessen. A körülötte álló segítettek neki és a mentősök megvizsgálták, hogy lett-e komolyabb baja. Szerencsére nem sérült meg.
 
Rami Malek megkapta az Oscart, majd elesett

A színész egyébként nemrég még úgy nyilatkozott, hogy amikor elfogadta a szerepet azzal is tisztában volt, hogy akár a karrierje is rámehet. Végül a sikert hozta meg számára. A film egyébként mintegy kilencszázmillió dollárnyi bevételt hozott a készítőknek.
 
A legjobb film egyébként a Zöld könyv lett, de díjat kapott a Fekete párduc, a Csillag születik betétdala, a Shallow, valamint az Első ember is. A Bohém rapszódia egyébként négy elismerést is kapott, nemcsak a színészt jutalmazták munkájáért, hanem a legjobb hangvágást, a legjobb hangkeverést és a legjobb vágást is.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.