2020. 12. 21. - 08:30

Megkérték Ariana Grande kezét

Megkérték Ariana Grande kezét

Úgy tűnik, a pop szupersztár már menyasszonyként ünnepli a karácsonyt – Párja, Dalton Gomez eljegyezte Ariana Grandét.

Megkérte Ariana Grande kezét a kedvese, Dalton Gomez. A slágergyáros énekesnő az Instagramon jelentette be a nagy hírt, mellékelve egy képsorozatot magáról és a párjáról – beleértve két olyan fényképet, amelyeken megmutatja egyedi gyémántgyűrűjét.Dalton Gomez és Ariana Grande
 
Menedzsere, Scooter Braun elsők között gratulált az énekesnőnek, „két csodálatos lélekként” említve Arianát és Daltont. „Nagyon szeretünk, Ari és nem is lehetnénk boldogabbak a hír hallatán. Dalton, szerencsés ember vagy” – írta Braun.
 
A csinos, 27 éves énekesnőről és a luxusingatlanokkal foglalkozó ügynökről 2020 elején kezdtek terjedni a hírek, de májusban meg is erősítették összetartozásukat - amikor a Justin Bieberrel közösen készített Stuck With U videóban Ariana a saját szerelmével táncolt és őt csókolta.
 
Mi több, a Lady Gagával készült Rain on Me promóban Dalton is vállalt egy rövid szerepet.
 
Nem ez az első alkalom viszont, hogy megkérik Ariana Grande kezét – viharos románca során 2018-ban a humorista Pete Davidson is feltette neki a nagy kérdést, de rövid ideig tartott a kapcsolatuk.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.