2020. 04. 30. - 08:35

Megmutatta fiatal párját Madonna

Megmutatta fiatal párját Madonna

Nem titkolózik az énekesnő: a popikon közös fényképet osztott meg születésnapja alkalmából az Instagramon ifjú kedvesével – a kapcsolatukat egyébként a férfi apja is támogatja.

Születésnapja alkalmából romantikus közös fotón mutatta meg barátját Madonna egy Instagram-posztban. Megjegyzéséből kiderült, úgy érzi, „nincs jobb személy”, akivel együtt lenne a karantén idején a koronavírus alatt.madonna_ahlmalik_1
 
A páros kapcsolatára sokan nézhetnek furcsán, hiszen Madonna és párja, Ahlamalik Williams között 36 év a korkülönbség. Mégis, a férfi apja 2019-ben kifejtette, hogy nagyon örül, amiért fia megtalálta a boldogságot Madonna oldalán.
 
Mint mondta, „a szerelem nem korhatáros - a fiam afféle livin' la Vida Loca módon él és én örülök neki.”
 
Madonna és Ahlamalik egyébként 2015-ben találkozott először, amikor a popsztár Rebel Heart-turnéjához keresett táncosokat. Ahlmalik azonnal lenyűgözte, s személyesen vette fel a csapatba.
 
Ám ők ketten csak 2019-ben kezdtek el randevúzni, s mostanra egyre komolyabbnak tűnik a kapcsolatuk.
 
Drue, Ahlamalik Williams édesapja megjegyezte, őket megnyugtatja, hogy Madonna mennyire törődik a fiukkal. „Intelligens és nagyon tehetséges. Azt mondta nekünk, nagyon szereti Ahlmalikot s nem kell aggódnunk miatta” – mondta az apa.
 
Laurie, a táncos édesanyja pedig abban is bízik, hogy a páros összeházasodhat.
 
Madonna többször volt már házas, legutóbb Guy Ritchie rendező felesége volt, akitől Rocco fia (19) született. Korábbi kapcsolatából jött a világra Lourdes (23), a lánya, s a popikon négy örökbefogadott gyermeket is nevel: a 14 egyformán esztendős Mercy-t és David Bandát, illetve a most 7 éves ikerpárt, Estere-t és Stelle-t.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.