2019. 01. 07. - 08:45

Mégse maradt együtt Gigi Hadid és Zayn Malik

Mégse maradt együtt Gigi Hadid és Zayn Malik

Noha ismerőseik még mindig nem zárják ki, hogy idővel ismét összejönnek, Gigi Hadid és Zayn Malik a friss hírek szerint valóban szakítottak. 2018-ban először, most másodszor.

A jelek szerint másodjára is szétváltak Gigi Hadid és Zayn Malik útjai. A páros két tagja közötti viszonyról már egy ideje lehetett hallani pletykákat, s úgy tűnik, valóban nem tudták folytatni kapcsolatukat.Gigi Hadid és Zayn Malik még boldogan

A US Weekly és az Entertainment Tonight úgy tudja, végleg szakítottak, de sem a modell, sem az énekes nem erősítette meg a hírt.

Nem egyértelmű az sem, mikor tettek pontot a kapcsolat végére, az E! News szerint azonban már november óta külön töltik idejüket, így a karácsonyt sem ünnepelték együtt.

Az Entertainment Tonight-nak egyébként egy bennfentes azt mondta: Gigi és Zayn nem azért váltak külön, mert már nem szeretik egymást, hanem mert valamiért egyszerűen nem működött mostanság a kapcsolatuk.

Gigi Hadid az utóbbi időben állítólag egy „komfortos takaró” volt Zayn Malik számára, s közben foglalkozott a saját egyéb dolgaival is, miközben Gigi alig töltött a munkán kívül időt mással, leszámítva Malikot. 

Egy biztos, a modellt Taylor Swift partiján látták szilveszterkor és Zayn nem volt vele. 

Gigi és az énekes 2018 márciusában szakított először, de rövid ideig bírták egymás nélkül. Akkor egyébként 2 esztendeje alkottak egy párt. 

Fotó: Instagram

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.