2021. 07. 16. - 08:15

Mégsem randizik Kanye West és Irina Shayk

Mégsem randizik Kanye West és Irina Shayk

Irina Shayk csupán jó barátnak tartja a népszerű rappert, aki éppen válása kellős közepén tart. A szép modell a korábbi hírekkel ellentétben nem randevúzik Kanye Westtel.

Mint arról néhány hete felröppentek a hírek, sokan látták együtt Franciaországban Kanye Westet és Irina Shayk-ot. Kanye West
 
Hamar elterjedt, hogy a sztárok talán randevúznak egymással, nem sokkal azután, hogy a sikeres rapper és neje, Kim Kardashian válópere kezdetét vette. 
 
Úgy hírlik azonban, hogy a népszerű modell csupán barátnak tartja Kanye-t. A 35 esztendős Irina állítólag nem keres jelenleg kapcsolatot.
 
Vissza is utasította a férfi kérését, hogy kísérje el őt egy párizsi divatshow-ra, mert nem akart okot adni a további pletykákra.
 
Egy forrás a New York Post Page Six-nek azt mondta: Irina kedveli Kanye-t, de nem szeretne párkapcsolatba bonyolódni vele.
 
Való igaz, hogy jelen volt a rapper 44. születésnapján a franciaországi Provance-ban, de a bennfentes szerint ez csak baráti alkalom volt - rajta kívül még 50 ember vett részt a partin.
 
Az orosz szépség, úgy hírlik, elégedett jelenlegi szingli életével. Irina Shayk-nak egy kislánya született előző párjától, Bradley Coopertől, a most 4 esztendős Lea.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.