2020. 08. 27. - 10:01

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya

Világra jött a sztárpár gyermeke. Katy Perry és Orlando Bloom a Daisy Dove Bloom nevet adta újszülött kislányának.

Világra hozta kislányát Katy Perry. A 35 esztendős énekesnőnek és párjának, Orlando Bloomnak ez az első közös gyermeke, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta.katyperry_kislanya_1
 
A sztárpár az UNICEF-nek kiadott közleményében – melynek mindketten nagykövetei - azt írta: a baba „biztonságosan és egészségesen megérkezett”.
 
Orlando és Katy hozzátették: szerencsésnek érzik magukat, amiért ilyen „békés” szülési élményben volt részük, s arra bátorították az embereket: adományozzanak az UNICEF-nek a kislányuk érkezésének megünneplése alkalmából.
 
Katy Perry egyébként nem tervez hosszú kihagyást karrierjében, de mint a közelmúltban elmondta, január-február táján már tisztább lesz a számára, hogy mikor térhet vissza.
 
Az énekesnő 2020 márciusában jelentette be, hogy várandós, lényegében a Never Worn White videoklipje keretében.
 
Neki Daisy Dove az első gyermeke, Orlando Bloomnak a második, mivel előző feleségétől, Miranda Kerr modelltől született egy – most 9 éves – kisfia, Flynn.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.