2020. 10. 05. - 08:30

Megszületett Nicki Minaj gyermeke

Megszületett Nicki Minaj gyermeke

Úgy hírlik, világra hozta kisbabáját a népszerű rapper hölgy – bár maga Nicki Minaj és a kedvese még nem erősítette meg az örömhírt.

A hírek szerint anya lett Nicki Minaj. A sikeres rapper gyermeke a napokban jött a világra, bár ezt egyelőre sem Nicki, sem a férje, Kenneth Petty nem erősítette meg.nicki_minaj_varandos_1
 
A sztár csupán 2 hónappal ezelőtt közölte azt is, hogy várandós.
 
Egy, a TMZ-nek nyilatkozó bennfentes szerint a baba szeptember 30-án született meg, de a forrás sem a kicsi nemére, sem a nevére vonatkozóan nem adott felvilágosítást.
 
A 37 éves Nicki Minaj először 2020 júliusában beszélt terhességéről, sőt néhány várandós fényképet is megosztott magáról Instagram oldalán.
 
Az azonban senkinek sem lehetett meglepő, hogy a rapper hölgy életében a családalapítás került előtérbe, mivel Nicki erről korábban már nyilatkozott.
 
Beharangozta, hogy rövidesen férjhez megy – ez 2019 októberében hivatalosan megtörtént – és nem titkolta, hogy gyermeket is szeretnének a párjával.
 
Várandóssága alatt néhány információt hintett el arról, hogyan érzi magát és egy rajongó kérdését követően kitért rá, milyen furcsa ételkombinációkat készít.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.