2020. 04. 22. - 08:30

Megtalálta az igazit Demi Lovato?

Megtalálta az igazit Demi Lovato?

Pályatársa, Sam Smith elkotyogta, hogy az énekesnő boldognak tűnik új kedvesével, akivel Demi Lovato március óta jár együtt.

A közelmúltban derült ki, hogy Demi Lovato és Sam Smith közös dalt készít. Az énekes tehát sok időt töltött Demivel a munka során.Max Ehrich énekes és színész
 
Sam a napokban az Andy Cohen-féle SiriusXM show-ban elmondta: boldognak látja az énekesnőt, aki március óta a 28 esztendős Max Ehrich színész-énekessel találkozgat.
 
A sztár azt is elárulta, hogy „találkozott” a FaceTime-on keresztül Demi Lovato új párjával, mert ő is ott volt, amikor megbeszéltek valamit.
 
„Nagyon édesek együtt” – vélekedett Sam Smith, aki hozzátette, sokat nem tud a szerelmükről, de azt látja, hogy boldognak tűnnek.
 
Úgy hírlik egyébként, Max Ehrich már a 27 éves Demi feleségül kérését is fontolóra vette, noha nagyjából 1 hónapja alkotnak egy párt.
 
Egy bennfentes a napokban elmondta: a férfi szeretné megkérni az énekesnő kezét, ha a járvány-időszak lezajlik. Állítólag családjaik nem lennének meglepve a dologtól, mert nagyszerű párosnak vélik őket.
 
Egy másik bennfentes ugyanakkor tagadta, hogy lánykérés készülne, hangsúlyozva, hogy Demi és Max kapcsolatuk korai szakaszában tartanak.
 
Hozzátette ugyanakkor, hogy valóban nagy a szerelem és a férfi már odaköltözött az énekesnőhöz.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.