2021. 07. 20. - 08:15

Megtalálta az igazit Halle Berry?

Megtalálta az igazit Halle Berry?

A jelek szerint ráakadt a rég keresett igaz szerelemre a szép színésznő. Halle Berry 2020 óta jár együtt Van Hunt énekessel és kapcsolatuk egyre komolyabbnak tűnik.

Sokszor próbálta megtalálni a szerelmet Halle Berry. A szakmájában igen sikeres színésznő azonban az utóbbi években feladni látszott ezt a küzdelmet. Van Hunt és Halle Berry
 
Nagyon úgy tűnik, Van Hunt énekes személyében mégis ráakadt az igazira.
 
Az 54 éves sztár Instagram oldalán „igazán jó társként” említette a párját egy videóban, ami arra utal, hogy úgy érzi: benne megtalálta az emberét.
 
Halle Berry tavaly a közösségi médiában erősítette meg, hogy az 51 esztendős Van Hunttal jár, mielőtt nyilvánosan megjelentek együtt a vörös szőnyegen – áprilisban, az Oscar-gálán.
 
Az Instagram-videó eredetileg egy új koktél-együttműködést népszerűsít, s ebben Halle Berry azt mondja: „mint talán tudjátok, van egy barátom – egy nagyon jó barátom, az én emberem. Ha megtalálod azt, akit kerestél, igyekeztek olyan dolgokat kitalálni, amit mindketten élveztek”.
 
Halle Berry arra biztatta követőit, ne adják fel a harcot a szerelemért és válaszolt is néhány reakcióra – egy hölgy például azt írta, Halle története reményt ad neki, hiszen ugyanúgy találkozott jelenlegi kedvesével, két válás után, s ugyanúgy 50-es éveiben jár, mint a színésznő.
 
Halle Berry több kapcsolaton van már túl, David Justice, Eric Benét és Olivier Martinez is a férje volt. Két gyermeke született: Nahla Ariela Aubry egykori modell párjától, Gabriel Aubrytól és Maceo Robert Martinez Olivier Martinez színésztől.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.