2021. 01. 28. - 08:30

Megtalálta az igazit Lady Gaga?

Megtalálta az igazit Lady Gaga?

Úgy hírlik, a sikeres énekesnő teljesen odavan kedveséért, Michael Polansky-ért, akivel egy esztendeje jár együtt – szilveszterkor ünnepelték évfordulójukat.

A jelek szerint nagyon boldog kapcsolatában Lady Gaga. A népszerű énekesnő valósággal „megőrül” párjáért, a 37 éves Michael Polansky-ért, akivel immár több mint 1 éve van együtt. 2020 szilveszterén volt az évfordulójuk.ladygaga_michaelpolansky_1
 
A 34 esztendős sztár és a technológiai befektető szerelme 2019 végén kezdődött, s források szerint a páros boldogsága töretlen.
 
A bennfentesek azt is elárulták, Lady Gaga különösen örült annak, hogy Michael mellette volt Joe Biden amerikai elnök beiktatásán a közelmúltban, s a háttérből figyelte barátnőjét, aki a nemzeti himnuszt adta elő.
 
Úgy hírlik, Lady Gaga mindenkinek elmondta, akivel csak a Capitoliumban a kulisszák mögött összetalálkozott, hogy „ő a barátom”.
 
Az énekesnő és párja először Las Vegasban, 2019 szilveszterén volt együtt látható, mielőtt Lady Gaga 2020 februárjában az Instagramon is hivatalossá tette kapcsolatukat.
 
Források szerint Gaga – akinek eredeti neve Stefani Germanotta - és Michael különbözőnek tűnnek, de a kemény munkát és a jótékonykodást illetően nagyon hasonló emberek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.