2020. 05. 06. - 08:35

Megvan Niall Horan új kiszemeltje

Megvan Niall Horan új kiszemeltje

A népszerű énekes elárulta, kivel randevúzna szívesen. Csupán az a gond, hogy a hölgy a napokban szakított előző kedvesével.

Niall Horan megsúgta, kivel szeretne randevúzni. A hölgy Arabella Chi modell, aki felbukkant a Love Island brit sorozatban is - még igen friss azonban a szakítása Wes Nelsonnal, így jelenleg nem keres partnert.Arabella Chi modell
 
Niall-nek a hírek szerint már korábban megakadt a szeme a csinos, 29 éves lányon, s odáig ment, hogy flörtölő hangvételű üzenetet küldött neki. Igaz, ez egy héttel azután történt, hogy Arabella kapcsolatának vége lett.
 
A 26 esztendős énekes 2019 júliusában is írt Arabellának, amikor a lány kilépett a brit showból. Csakhogy akkor még javában tartott a szerelem közte és Wes Nelson között - utóbbi szintén szerepelt a sorozatban.
 
Egy forrás szerint Arabellának jól esett, hogy Niall érdeklődik iránta, s ha az időzítés jobb lett volna, talán minden másként alakul.
 
Amikor Niall először felvette vele a kapcsolatot, Arabella még alig kezdte el kapcsolatát Wes-szel, s ezt őszintén meg is mondta az énekesnek.
 
Jelenleg pedig a szakításán igyekszik felülkerekedni. Bízik azonban abban, hogy fenntarthatja a barátságot Niall Horannel, s tervezi, hogy személyesen is kapcsolatba lép vele, ha a koronavírus miatti intézkedések megszűnnek.
 
Fotó: Facebook - Twitter
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.