2012. 01. 27. - 10:37

Megye Szépe - Miss Alpok Adria Magyarország!

Megye Szépe - Miss Alpok Adria Magyarország!

Miss Alpok Adria 2011. - Barta Zsanett! Jöjjön a 2012 évi győztes!


Megye Szépe - Miss Alpok Adria Magyarország!

2012. január 28-án (szombaton) 19.00 órakor lesz a Miss Alpok Adria Országos Szépségverseny a Miskolci Egyetem Díszaulájában. (Miskolc - Egyetemváros) A 2011. évi királynő, Barta Zsanett - aki egyben a nemzetközi győztes is 2011-ben - adja át ezt a csodálatos „uralmat" majd az idei év, 2012. szépségkirálynőjének. Ismét van internetes szavazási lehetőség a lányokra!

Ismét lehet interneten is szavazni a 21 döntős lányra, a megyei győztesekre és a budapesti győztesre. A szórakoztató műsorral egybekötött döntőn láthatjuk és hallgatjuk Dukai Reginát és Vastag Csabát is. A műsorvezető Balogh Edina és R. Kárpáti Péter lesz.

Megye Szépe és Miss Alpok Adria királynője 2011- Barta Zsanett lett! (Jász-Nagykun-Szolnok megye)


Megkérdeztük a 2011. év győztesét, Barta Zsanettet, vajon hogyan telt „uralkodásának" éve, milyen érzés szépségkirálynőnek lenni? Hiszen ez a nemes és megtisztelő cím szinte minden nő titkos vágyálma. S csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy a valóságban is átéljék, megéljék a csodálatos pillanatokat, napokat és hónapokat. Barta Zsanett most szombaton - 2012. január 28-án - elbúcsúzik tőlünk, átadja a királynői címet az új győztesnek.

Kedves Zsanett! Hogyan telt a szépségkirálynői egy év? Miben változott meg az életed?

„Csodálatos volt, sok-sok ismeretséget kötöttem. Eljártam divatbemutatókra, fotózásokra, nagyon elfoglaltan teltek a hónapok. Az iskola fontos szerepet töltött be, érettségiztem, majd a BME Építészmérnöki karára kezdtem járni. Nagyon kellemes érzés, hogy felismernek, gratulálnak, még az egyetemen is...Új barátságok szövődtek. Nagyszerű lehetőség szépségkirálynőnek lenni!"

Sok hölgyet érdekel, vajon milyen a szépségkirálynő koronája?

„A szépségkirálynő koronája egyedi tervezésű, barokk motívumokkal, gyöngydrót és fazettás zafír és akvamarin kövekkel díszített „csoda"! A korona ragyogását az aranybevonat teszi ékesebbé. Számomra külön boldogság, hogy a kapott koronát megtarthatom, csak jelképesen adom át, hiszen az új királynőnek is lesz saját koronája. A korona igen nagy értékű, s számomra nagyon nagy jelentőségű!"

Megye Szépe és Miss Alpok Adria királynője 2011- Barta Zsanett lett!

Tekintsünk kicsit vissza a tavalyi győzelemre, hogyan is zajlott akkor ez a nagy jelentőségű esemény?


2011. január 29-én Budapesten, a Moulin Rouge-ban került sor a Megye Szépe & Miss Alpok Adria szépségverseny országos döntőjére. Vastag Csaba nyitószáma közben a versenyző lányok a Crystal Nails gyémánt fokozatú támogató pólóiban és Vas Anna divattervező fekete csipkebetétes mini szoknyáiban táncoltak.  Majd ezt követte a fürdőruhás bemutatkozás, a Poppy Lingerie fürdőruháiban.  Az est műsorvezetője: Csonka András volt. S jött a választás, jött a csoda! A Megye Szépe és Miss Alpok Adria királynője: Barta Zsanett lett! (Jász-Nagykun-Szolnok megye)


További szépségversenyeink: Nice Szépségverseny

 

-gg-Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.